Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Janusz Lacny a fost reales presedintele IRU

Janusz Lacny a fost reales in functia de presedinte al IRU in cadrul Adunarii Generale a uniunii pentru perioada 2014-2015.
“Sunt incantat si extrem de onorat ca s-a decis in unanimitate ca mandatul meu in fruntea IRU sa fie extins, mai ales acum ca avem parteneriate noi in Africa, america, Orientul Mijlociu si Orientul Indepartat, care indica faptul ca Uniunea tinde sa devina globala si poate oferi solutii economice si de transport eficiente si tangibile pentru regiunile”, a declarat Janusz Lacny.
 

Cariera lui Lacny in transporturile rutiere a inceput in 1991 cand a devenit operator de transport international, infiintandu-si propria companie de transport “JMJ-TRANS”. Acesta este profesor cu un doctorat in telecomunicatii si sisteme computerizate si in 2004 a creat Departamentul de Logistica si Transport in cadrul Universitatii de Economie din Bydgoszcz, Polonia.
Lacny este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Rutieri (ZMPD) din Polonia din1995, a fost ales presedinte in 1999 si a devenit secretar general in 2006, apoi vicepresedinte in 2008. In 2000, a devenit presedintele Comitetului de Consilieri in cadrul Ministerului Transporturilor, apoi ministru al Infrastructurii in Polonia. Din 2001 a publicat mai mult de 20 de lucrari stiintifice despre transportul rutier.
Noua conducere a IRU, care isi va intra in drepturi la 1 ianuarie 2014, este formata din: Janusz LACNY ( vicepresedinte ZMPD si CEO  JMJ-TRANS), Polonia – presedinte, Yves MANNAERTS (director FBAA), Belgia – vicepresedinte, Pere PADROSA (Membru al consiliului director ASTIC si CEO Padrosa Transports), Spania – vicepresedinte.
Radu DINESCU, secretarul general al UNTRR reprezinta Romania printre membrii IRU.

Articole similare

Ad