Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cel mai Frumos Camion din Olanda

Vara trecută, G&J van Leeuwen din Bruchem a câștigat premiul pentru Cel mai Frumos Camion din Olanda cu un model Scania R580 deosebit atât ca interior, cât și ca exterior. Proprietarul său declară că și-a dorit, el și echipa lui, să ocupe un loc cât mai bun în competiție, dar că nu se aștepta neapărat să câștige. Pregătirile pentru concurs au durat 3-4 săptămâni, o perioadă nu foarte lungă deoarece întreaga firmă s-a implicat în acest efort, dar și pentru că desenele exterioare sunt realizate încă de la intrarea camioanelor în flota firmei, nu special pentru concursuri.

G&J van Leeuwen este o firmă de familie prezentă pe piață de peste 45 de ani, iar managerul său conduce și el camioane, ocazional, dar în rest se ocupă de contracte, de planificare și de întreținerea flotei. Firma transportă gunoi de grajd colectat de la școli de echitație și de la persoane fizice, pe care îl duce la fabrici, unde este transformat în compost și transportat apoi la ferme de ciuperci. De asemenea, G&J van Leeuwen instalează containere acolo unde școlile de echitație sau ceilalți clienți nu au asemenea capacități de stocare, astfel încât colectarea să se facă într-o manieră ecologică.

Toate camioanele firmele sunt frumoase, iar managerul este pasionat să le facă și să le păstreze astfel, deoarece fiecare este folosit cel puțin 10 ani, deci merită investiția. Cu atât mai mult cu cât un autotractor se poate cumpăra sau închiria imediat, dar configurația folosită de G&J van Leeuwen, cu macara și dubă de încărcare, este mult mai scumpă, iar partea din spate, cu desene reprezentând cai, necesită și ea o investiție separată.

Pe fiecare camion sunt reprezentați alți cai, aleși împreună cu șoferul. Pozele sunt de pe internet, iar o companie specializată face spray-erea manuală, lucrare care nu este deloc ieftină și care aduce destul de mult cu o operă de artă.

Articole similare

Ad