Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP Cluj Napoca, Continental Fast Line şi Tabita Tour, premiaţi la Gala Tranzit de transport persoane

Cei mai eficienţi operatori de transport persoane în 2020 au fost premiaţi în cadrul Galei Tranzit, eveniment ce a avut loc pe 14 şi 15 octombrie la hotelul Grand Italia din Cluj-Napoca. Revista Tranzit continuă astfel tradiţia de a premia operatorii de transport cu cele mai bune rezultate financiare obţinute în anul anterior.

Compania de transport public Cluj-Napoca a fost astfel desemnată câştigătoarea categoriei „Cel mai eficient operator de transport urban”. Pe poziţiile următoare s-au clasat în ordine CTP Iaşi, Trans Bus Buzău, RAT Braşov şi Oradea Transport Local.

Pe segmentul operatorilor de transport privaţi, anul acesta au fost doi câştigători. Tabita Tour, din Bistriţa-Năsăud, şi-a adjudecat locul I la subcategoria „Cel mai eficient operator de transport naţional/internaţional”, urmat în ordine de companiile Livio Dario (Alba), Tarsincom (Suceava), Super Imposer (Timiş) şi Atlantic Travels Internaţional (Sibiu). Separat, firma argeşeană Continental Fast Line, a obţinut locul I la subcategoria „Cel mai eficient operator – transporturi regulate speciale”, urmată de Pito Trans (Arad). Această separare a fost făcută întrucât transporturile regulate speciale au avut o dinamică diferită în pandemie comparativ cu celelalte segmente de piaţă.

În desemnarea celor mai eficienţi operatori sunt analizate rezultatele financiare ale tuturor companiilor cu coduri CAEN pe transport de călători, respectiv cifra de afaceri, profitul, activele fixe şi mobile, creanţele şi datoriile, precum şi evoluţia parcului auto şi a numărului de angajaţi. Separat, interviurile realizate cu finaliştii ajută la înţelegerea mai bună evoluţiei companiei, dar şi a strategiei de business pentru viitor.

Articole similare

Ad