Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel stabileste noi standarde de emisii

Prin recertificarea ISO 14064-3 pentru Calculatorul Global de Carbon (Global Facility Carbon Calculator – GFCC) si Calculatorul Global de Carbon pentru Transport (Global Transport Carbon Calculator – GTCC), Kuehne + Nagel subliniaza angajamentul pentru managementul schimbarilor climatice generate de operatiunile pe care le intreprinde.
 

Pentru a oferi clientilor informatii relevante referitoare la emisiile de CO2, Kuehne+Nagel utilizeaza un instrument dezvoltat in-house, care calculeaza nivelul emisiilor generate de transport si logistica.
Pentru ambele instrumente compania a obtinut cu succes recertificarea de la Bureau Veritas, conform standardului global ISO 14064-3 pentru toate unitatile si pentru toate filialele. Corectitudinea metodologiei aplicate in calculul emisiilor a fost certificat oficial.
Kuehne + Nagel a implementat o politica de mediu puternica care include toate modurile de transport. Standardele transparente si certificate sunt integrate in ghidurile companiei pentru Calitate, Siguranta, Sanatate, Mediu si Securitate. “Clientii nostri stabilesc rapoarte sustenabile si trebuie sa poata sa se bazeze pe informatiile pe care le primesc de la parteneri”, a spus Juerg Meier, responsabil pentru QSHE in cadrul Kuehne + Nagel. “Din acest punct de vedere, punctele cheie reprezinta metodologia pentru calculul emisiilor cu efect de sera, transparenta si imbunatatirea continua a standardelor de raportare. Am certificat toate procesele la nivel global si le putem oferi clientilor baza pentru raportarea gradului de sustenabilitate.”

Articole similare

Ad