Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inmedio lanseaza patru servicii noi pentru a sustine presa scrisa din Romania

LS Travel Retail Romania, companie ce administreaza reteaua de magazine de presa Inmedio, lanseaza mai multe servicii dedicate tuturor iubitorilor de presa scrisa din Romania. Intre acestea se numara: posibilitatea de a accesa o biblioteca virtuala ce contine toate revistele nationale si internationale ce apar in magazinele Inmedio, de a crea alerte prin intermediul carora persoanele interesate vor fi anuntate de fiecare data cand apar noile editii ale revistelor favorite si pot rezerva orice revista in oricare din magazinele Inmedio din Romania.
 

”Serviciile pe care le lansam astazi reprezinta un nou pas pe care il facem in intampinarea tuturor iubitorilor de presa scrisa din Romania. Acestia vor putea descoperi din confortul casei lor informatii importante precum imaginea copertei, pretul sau detalii despre eventuale inserturi ce vin la pachet impreuna cu unele reviste si, mai mult, vor putea chiar sa isi rezerve publicatiile dorite.
Avand in vedere evolutia pozitiva a vanzarilor din magazinele Inmedio, noile instrumente vin in contextul responsabilitatii tot mai mari pe care o avem in sustinerea presei scrise din Romania. In perioada Ianuarie – Octombrie 2013 vanzarile de presa din magazinele noastre au depasit 5,2 milioane de copii, in crestere cu peste 4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Cresterea se datoreaza imbunatatirilor constante pe care le aducem pe toate palierele: de la distributia revistelor si pana la modul de interactiune cu clientii nostri atat in magazine dar si in mediul online”, a declarat Marius Vacalau, Chief Operating Officer LS Travel Retail Romania.

Articole similare

Ad