Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OBU All-In-One: aparatul unic de plată a taxelor de drum în Europa

Îți dorești să scapi de grija taxelor de drum pentru tranzitul în Europa? Dispozitivul de taxare unică propus de SafeFleet te ajută să optimizezi procesele administrative și să reduci timpul alocat procesului de plată a taxelor de drum, atunci când flota ta tranzitează Europa.

Ce beneficii îți aduce dispozitivul de achitare electronică OBU All-In-One?

Planificarea bugetului necesar taxelor de drum percepute transportatorilor români care tranzitează Europa este o activitate care poate epuiza resursele de timp ale managerului unei flote. În plus, atunci când taxele sunt executate manual, există riscul de a primi amenzi pentru neplată, din cauza schimbărilor neprevăzute ce pot apărea pe traseu (drum în lucru, condiții meteo nefavorabile, etc).

În cazul în care transportul implică tranzitarea mai multor țări odată, diferitele categorii de tarifare și calculele aferente fiecărei țări în parte, îngreunează considerabil plata taxelor de drum în Europa.

Dacă îți dorești să eviți astfel de obstacole ce pot interveni pe parcursul transporturilor, OBU All-In-One este dispozitivul pus la dispoziție de către SafeFleet, pentru a te ajuta să respecți normele în vigoare, să te adaptezi noilor cerințe și să plătești cu ușurință taxele rutiere.

OBU All-In-One este un aparat unitar, flexibil, sigur și profitabil, care funcționează în regim de plată automată a taxelor rutiere către autorități. Cu ajutorul acestui instrument, compania ta va avea următoarele beneficii:

  • Instalare gratuită a dispozitivului de taxare pe mașini, indiferent de mărimea flotei
  • Simplificarea procesului birocratic intern
  • Scăderea costurilor (pentru amenzi și achiziționarea mai multor aparate de taxare)
  • Reducerea resurselor de timp necesare planificării rutelor
  • Trasabilitate asupra taxelor plătite, defalcate în funcție de țări

Îți dorești comoditate, siguranță, simplitate și rapiditate?

Vrei să scapi de griji și bătăi de cap, de stres și de riscul amenzilor și să faci economii de timp și costuri administrative?

Dispozitivul OBU All-In-One este gândit pentru manageri de flotă mai preventivi, proactivi, strategici și concentrați pe eficientizarea bugetelor și costurilor. Cu cât ai mai multe vehicule de înregistrat în sistem și plăți de urmărit, cu atât mai mare este costul de timp pentru toate operațiunile aferente.

Dacă îți dorești să descoperi cum OBU All-In-One poate răspunde nevoilor tale raportate la cele ale pieței, cere o ofertă pentru dispozitivul SafeFleet de taxare unică.

Articole similare

Ad