Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Tourneo Connect, disponibil pe piata romaneasca la un pret de la 15.010 euro plus TVA

Ford a lansat recent noile Tourneo Connect si Grand Tourneo Connect, deja disponibile pe piata din Romania la preturi incepand de la 15.010 € fara TVA, respectiv 16.610 € fara TVA pentru Grand Tourneo Connect cu sapte locuri. Clientii pot alege dintre versiunile de echipare Ambiente, Trend si Titanium. Versiunea premium Titanium ofera ca dotari standard control climatic dual, acoperis panoramic si bare transversale integrate.
 

Proiectate la centrul de dezvoltare a vehiculelor Ford din Europa in parteneriat cu echipa de proiectare de la uzina Ford Otosan din Turcia, noile modele Tourneo Connect sunt produse la uzina Ford din Valencia (Spania), unde in 2013 a fost implementata cea mai moderna instalatie de protectie anti-rugina si de vopsitorie din Europa.
Printre cele mai importante echipari se numara usile laterale culisante cu o deschidere record in clasa vehiculelor de 1 t greutate (839 mm pentru Grand Tourneo Connect), spatiul sporit pentru sofer si pasageri si o echipare bogata (ESP, Active City Stop si Ford SYNC etc.), menita sa creasca confortul si siguranta.
Noul Tourneo Connect este echipat cu motorul de 1 l pe benzina EcoBoost, castigator al premiilor internationale motorul anului 2012 si 2013, care dezvolta o putere maxima de 100 CP. Acesta se adauga unei game largi de tehnologii dezvoltate in ultimul timp de Ford in vederea reducerii consumului de combustibil, precum: Auto-Start-Stop, sistemul de inchidere activa a grilei radiatorului (Active Grille Shutter) si sistemul inteligent de recuperare a energiei la franare.
Motorul pe benzina de 1 l este oferit alaturi de alte doua motorizari de 95 CP, respectiv de 115 CP ale motorului diesel Duratorq TDCi de 1,6 l, care, potrivit datelor inaintate de producator, consuma numai 4,6 l/100 km pe Tourneo Connect.
Modelele Tourneo Connect si Grand Tourneo Connect fac parte din noua generatie de vehicule versatile de transport persoane Ford Tourneo, gama ce pleaca de la modelul cu cinci locuri Tourneo Courier – disponibil incepand cu mijlocul anului 2014 – si ajunge la modelul cu opt sau noua locuri Tourneo Custom. Aceasta noua gama Tourneo se alatura seriei de vehicule multi-activity “MAX” in portofoliul de automobile Ford.

Articole similare

Ad