Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker Logistics a deschis un nou terminal langa Praga

DB Schenker Logistics a construit un nou terminal in parcul industrial din Rudna, langa Praga. Acesta adaposteste si sediul Schenker spol. s r.o., sucursala DB Schenker Logistics din Cehia.
Noul hub se intinde pe o suprafata de 90.800m2. Suprafata construita acopera 8.000 m2si are 92 de docuri, inclusiv sase usi supradimenionate pentru semiremorcile jumbo. In cladirea administrativa de 4.700 m2 lucreaza 270 de angajati.
 

„Pentru ca noua locatie este bine conectata cu rutele de transport, transbordarea marfurilor este mult mai rapida si eficienta”, a declarat Karl Nutzinger, membru al Consiliului de Management Schenker AG, responsabil pentru transportul rutier DB Schenker Logistics. „Suntem mandri ca am construit un terminal care este aliniat celor mai stricte standarde de siguranta si de mediu”.
Noul terminal are propriul depozit si un spatiu special pentru marfuri periculoase. Acesta include o statie fotovoltaica de carburant si un sistem de incalzire a apei prin energia solara. In depozit a fost introdus un sistem inteligent – sistemul HVAC.

Articole similare

Ad