Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser deschide un joint-venture in Indonezia

Dachser isi continua expansiunea la nivel mondial in domeniul logisticii aeriene si navale, prin formarea unui joint-venture in Indonezia incepand cu 18 noiembrie.
Dachser Indonezia ofera acum servicii, de la transport aerian si maritim de marfa, la procesarea vamala. Cu sediul in Jakarta, joint-ventureul in care Dachser este cel mai mare actionar , efectueaza operatiuni cu 25 de angajati. Locatii suplimentare vor fi deschise in 2014.
 

Prezenta noastra in Indonezia inseamna ca, dupa Singapore, Thailanda, Vietnam si Malaysia, acum avem un punct de sprijin intr-o alta tara din Asia de Sud-Est , care se confrunta cu o crestere puternica. Nu numai ca ne extindem portofoliul nostru de servicii pentru transportul intra-asiatic, in special cooperarea noastra cu Singapore, ci conectam si regiunea la reteaua noastra de logistica globala”, a declarat Thomas Reuter, Managing Director al Dachser Air & Sea Logistics.
Steven Ryan, care a lucrat pentru mai mult de 20 de ani in industrie, a fost insarcinat cu conducerea organizatiei nationale. El s-a alaturat recent companiei Dachser si va raporta in viitor la managementul regional Dachser cu sediul in Singapore. Asistata de co- proprietarul JV, Hasmijati Koto, un profesionist in transportul naval, cu o reputatie solida si de lunga durata in tara, noua firma are toate coordonatele unui start bun, datorita expertizei valoroase, contactelor si know-how-ului.
Cu peste 240 de milioane de locuitori, Indonezia este una dintre cele mai mari piete din Asia de Sud-Est, oferind un volum mare de transport maritim la Singapore, Coreea de Sud, Japonia si SUA.

Articole similare

Ad