Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Curtain SG03, premiata pentru sustenabilitate

Semiremorca cu prelata Curtain SG03 produsa de CIMC Silvergreen a primit Premiul European pentru Sustenabilitate in Transporturi 2014 la categoria platforma cu prelata.
Premiul se acorda de doua ori pe an, iar juriul include reprezentanti ai comunitatii stiintifice si ai industriei, cat ssi reprezentanti ai asociatiilor profesionale si ai presei. „Suntem incantati ca am primit acest premiu important”, a declarat Stefan Oberdörfer, membru al Consiliului de Management CIMC Silvergreen.
 

„Acest premiu este o recunoastere si o motivare pentru ca ne incurajeaza sa continuam strategia companiei pentru a dezvolta echipamente mai ecologice si mai eficiente pentru industria transporturilor”.
La IAA 2012, CIMC Silvergreen a prezentat publicului pentru prima data conceptul pentru semiremorca neutra pentru mediu. Amprenta de CO2 generata in timpul productiei a fost balansata. Pentru fiecare prelata care paraseste linia de productie, CIMC Silvergreen contrabalanseaza emisiile de gaze cu efect de sera prin sustinerea unor proiecte de mediu in Germania, Kenya si China.
De la inceputul lui octombrie, CIMC Silvergreen are deja al doilea vehicul neutru pentru mediu: sasiul pentru containere Chassis SC03. „Lucram in permanenta pentru a ne asigura ca toate produsele pe care le oferim nu au impact asupra mediului, iar clientii nostri introduc acest fapt in strategia lor pentru o afacere mai ecologica si poate fi utilizat ca un avantaj competitiv”, a explicat Oberdörfer.

Articole similare

Ad