Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Michelin a lansat noua anvelopa Michelin X® Multi™ D

Pe 21 noiembrie Michelin a lansat pe piata romaneasca anvelopele MICHELIN X® MULTI™ D 17.5 concepute sa ofere o mai mare siguranta si mobilitate vehiculelor de transport marfa de pana la 16 tone. Anvelopele Michelin X® Multi™ D au fost create pentru echiparea osiei motoare a camioanelor si a mini autobuzelor sub 16 t, si pentru utilizare regionala, urbana si suburbana, in toate conditiile meteo.
Anvelopa Michelin X® Multi™ D ofera utilizatorilor un randament kilometric mai mare cu 18% fata de predecesoarea sa, performante optime pe tot parcursul anului, fiind marcata 3PMSF), consum mai redus de carburant ca urmare a unei rezistente la rulare cu 12 % mai scazute si silentiozitate sporita, un avantaj real pentru vehiculele rulate preponderent in mediul urban.
 

In plus, Michelin X® Multi™ D asigura o manevrabilitate optima datorita lamelelor adanci, economie de energie si materii prime datorita Michelin Remix®, si ofera utilizatorilor un randament kilometric cu pana la 25% mai mare prin recanelare.
Segmentul de piata caruia i se adreseaza noua anvelopa, vehiculele mici si medii, reprezinta 10% din totalul pietei, un procentaj deloc neglijabil. In 75% dintre cazuri, acest tip de vehicule parcurg anual sub 100.000 km si sunt utilizate de companii mici, independente.

Articole similare

Ad