Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Asstra a deschis un Depozit Temporar pentru mărfurile din afara UE

De lasfârșitul lunii iulie 2021, AsstrA este autorizată să furnizeze servicii de depozitare temporară în depozitul la unitatea companiei din Blonie, aproape de Varșovia. Clienții pot profita acum de aceste servicii pentru a-și optimiza procesele logistice, în special în ceea ce privește vămuirea pentru importuri și exporturi, precum și documentația corespunzătoare.

Depozitarea pe termen scurt a mărfurilor din afara UE este disponibilă timp de până la 90 de zile, în timp ce conformitatea acestora este verificată. Orice documentație necesară poate fi completată și se pot efectua teste sanitare sau epidemiologice suplimentare înainte de plata taxelor vamale. Depozitul AsstrA îndeplinește toate cerințele de siguranță și tehnice legate de acest proces.

„Suntem autorizați să furnizăm servicii de depozitare temporară pentru produse industriale, cu excepția produselor alimentare care necesită condiții speciale de depozitare. Depozitul nostru complet monitorizat este echipat cu o gamă completă de echipamente tehnice care susțin operațiunile de încărcare și descărcare, precum și inspecțiile vamale”, a declarat Robert Szymanczak, Directorul de Depozitare al AsstrA din localitatea Blonie.

Mărfurile depozitate temporar trebuie declarate autorităților vamale și fiscale. Proprietarii au acces la bunurile lor stocate temporar, dar nu pot modifica aspectul sau proprietățile lor.

„Depozitarea temporară a depozitului minimizează costurile de nefuncționare, taxe și impozite. Această soluție facilitează concentrarea clienților pe activitatea de bază și să-și gestioneze fluxul de numerar. În primul pas către furnizarea de depozitare pe termen scurt a mărfurilor, site-ul nostru a fost aprobat pentru vămuire la începutul acestui an”, adaugă Robert Szymanczak.

Articole similare

Ad