Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

12 autobuze Isuzu Citibus pentru Braila si Bacau

Anadolu Isuzu a spart gheata cu livrarile pe transportul public de persoane, cu modelul Isuzu Citibus. Sapte autobuze urbane au fost livrate la sfarsitul lui noiembrie catre operatorul de transport public din Braila, in urma unei licitatii organizate pe SEAP, si alte cinci catre Bacau, dupa o negociere directa.
Autobuzele urbane Isuzu Citibus furnizate de Anadolu Automobil Rom, de 9,5 m lungime, dispun de motor Isuzu Euro 5 EEV, de 5,2 l si 204 CP, in tandem cu transmisie automata Allison cu 6+1 trepte.
 

Acestea au podeaua complet coborata si sunt oferite in dotarea standard cu trei usi pe partea dreapta. Suspensiile sunt independente pentru puntea fata si cu osie rigida pe cea spate.
Capacitatea de transport a vehiculului este de 25 de locuri pe scaune si 44 in picioare, plus un loc pentru carucior cu rotile. Pentru confortul pasagerilor, vehiculele sunt prevazute cu instalatie de incalzire cu aeroterme pe partea stanga a salonului si cu instalatie de aer conditionat montata pe plafon. Au mai fost comandate suplimentar pre-incalzitoarele Webasto si panouri de afisaj frontale si laterale, iar in plus, Braicar a solicitat si sisteme de supraveghere video pentru o siguranta sporita pentru pasageri.
Atat la Braila, cat si la Bacau, Isuzu Citibus vor inlocui dintre cele mai vechi autobuze din flotele de transport public.

Articole similare

Ad