Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis inchiriaza 15.000 mp in Ungaria

Prologis, Inc. a anuntat trei contracte de inchiriere pentru 15.000 mp in total, in cadrul Prologis Park Budapest-Sziget, Ungaria.
Tranzactiile cuprind 10.763 mp in Cladirea 5 pentru BOY, o companie de logistica cu o istorie de 23 de ani in Ungaria, 2.560 mp in Cladirea 5 pentru Javépcoop, un furnizor de servicii de logistica cu o istorie de 15 ani in Ungaria, 1.529 mp de spatiu suplimentar in Cladirea 4 pentru Essentra Filter Products, cel mai important furnizor global independent de solutii si partener pentru filtre speciale si servicii stiintifice pentru industria tutunului. Compania ocupa acum un total de 12.740 de metri patrati in incinta cladirii.
 

“Ne bucuram sa primim clienti noi in spatiile de inalta calitate din cadrul Prologis Park Budapest-Sziget”, a declarat László Kemenes, Vice Presedinte Prologis in Ungaria. “In urma acestor tranzactii, Cladirea 5 este ocupata in totalitate, iar nivelul general de ocupare al portofoliului Prologis in Ungaria a crescut la 86%, cu mult peste media pietei din Ungaria, de 77%.”
Prologis Park Budapest-Sziget cuprinde sapte cladiri totalizand peste 120.000 de metri patrati de spatiu de distributie si inca 50.000 de metri patrati ce ar putea fi dezvoltati. Parcul este situat langa Autostrada M0, oferind acces rapid si eficient la aeroportul international si reteaua de autostrazi din Ungaria.

Articole similare

Ad