Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Inca 600 de camioane DAF pentru Waberer’s

Waberer's a comandat 600 de autotractoare DAF, pentru innoirea flotei, iar primele 250 (printre care si camionul DAF cu numarul 2.000 livrat catre aceasta companie de transport in intreaga sa activitate) au fost deja inmanate oficial presedintelui si CEO-ului Gyorgy Waberer, de catre Ron Bonsen, membru al Consiliului de Administratie DAF, responsabil pentru activitatea de marketing si vanzari.
 

Waberer's opereaza mai mult de 3.000 de camioane proprii, din care peste 30% DAF, alese pentru "valoarea mare de revanzare, fiabilitate, calitatea inalta, costurile reduse de intretinere si cabinele spatioase si confortabile, caracteristici care-l fac ideal pentru transport pe distante lungi", asa cum apreciaza Gyorgy Waberer.
Din cele 600 de camioane recent contractate, 150 sunt CF pentru transport pe distante medii si 450 sunt XF pentru distante lungi, din care o treime indeplinesc normele Euro 6, pentru a putea fi inmatriculate in prima jumatate din 2014, iar restul sunt Euro 5 EEV. Toate camioanele includ cele mai noi sisteme care sporesc confortul si siguranta, ca Lane Departure Warning Systems, si care dovedesc preocuparea companiei pentru siguranta si protectia mediului.
Media de varsta a flotei Waberer's este de numai doi ani, asa cum declara reprezentantul companiei, pentru a asigura cele mai bune costuri operationale si, astfel, o pozitie de top in Europa de Vest. Iar o recunoastere a stabilitatii sale pe piata este cresterea procentuala de doua cifre pe care se asteapta sa o inregistreze vanzarile sale in 2013.

Articole similare

Ad