Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Industria de transport s-a reunit la Cluj

După aproape doi ani de pandemie, timp în care ne-am închis în case, ne-am ferit de cei dragi pentru a-i proteja și am muncit mai mult decât de obicei, reinventând business-ul și găsind soluții pentru a rămâne pe piață – dumneavoastră ca transportatori, iar noi ca jurnaliști – am reușit să ne adunăm, ca pe vremuri, la Cluj, la Gala Tranzit.

Nu a fost ușor: a trebuit să ținem cont de toate măsurile de siguranță impuse de lege, am fost mereu în alertă să nu apară noi restricții, care să împiedice desfășurarea acestui eveniment atât de așteptat de toată industria, am răsuflat ușurați atunci când am aflat că – în ciuda evoluției pandemiei – nu ne „închid” de tot, ci putem să organizăm întruniri cu prezență fizică, însă doar cu persoane vaccinate, iar apoi a trebuit să le comunicăm multora dintre cei care confirmaseră deja că nu îi mai putem primi cu test negativ, așa cum planificaserăm inițial.

Una peste alta însă, am reușit să ducem Gala la bun sfârșit. Și ce eveniment reușit a fost!

Pe lângă dezbaterile interesante și foarte utile pe care le-am avut pe parcursul celor două zile – organizate și acestea însă cu emoții, în format hibrid, cu o parte dintre vorbitori prezenți fizic la locație și alții în online – cel mai mult ne-am bucurat de revederea cu cei din industrie. Cred că toți aveam nevoie de puțină normalitate, în această perioadă încă extrem de dificilă.

Am revăzut figuri cunoscute, oameni calzi; în cazul unora dintre companii am remarcat intrarea „în pâine” a generației tinere, care pășește cu entuziasm pe urmele părinților, ducându-le mai departe munca de o viață.

Desigur, nu am fi reușit să organizăm un eveniment de o asemenea amploare fără contribuția partenerilor noștri, care au îmbrățișat proiectul cu brațele deschise. Le mulțumesc tuturor!

Sper ca 2022 să aducă normalitatea atât de mult așteptată! Și vă dau de pe acum întâlnire la evenimentele Tranzit de anul viitor, când sper că ne vom putea revedea în efectiv complet.

Articole similare

Ad