Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF, primul producator care va folosi anvelopele Goodyear KMAX si FUELMAX ca echipare originala

DAF este primul producator de camioane care va oferi anvelopele Goodyear KMAX SI FUELMAX ca echipare originala standard clientilor sai. Noile anvelope vor fi livrate pentru echiparea noilor modele ale companei, CF si LF, precum si gamei pilot XF, incepand cu decembrie 2013.
Gamele KMAX si FUELMAX au fost introduse pe piata in septembrie. Anvelopa KMAX, asa cum indica si numele ei, a fost dezvoltata in vederea cresterii performantei kilometrajului, fara a compromite alte criterii de performanta, precum eficienta consumului de carburant si tractiunea.
 

In mod similar, gama Goodyear FUELMAX este adresata operatorilor care vizeaza optimizarea eficientei consumului de carburant, combinata cu o performanta adecvata a kilometrajului.
DAF XF este primul model pe care compania l-a introdus in cadrul gamei Euro 6 si a fost optimizat pentru un consum scazut de carburant si pentru eficienta ecologica. Prin generatia anterioara de anvelope cu care a fost echipat acest tip de camion, Goodyear Marathon+, au fost deja puse la dispozitie modelele cele mai eficiente pentru consumul de carburant, iar noile tipuri de anvelope vor extinde beneficiile oferite anterior.
Gamele DAF CF si LF Euro 6 au fost dezvoltate pentru versatilitatea lor si sunt disponibile intr-o paleta larga de versiuni care acopera complet intreg spectrul de aplicatii. Cumparatorii acestor modele vor putea alege cele mai potrivite anvelope Goodyear, care sa raspunda in cel mai inalt grad solicitarilor operationale particulare pe care le efectueaza.
"Suntem incantati ca DAF a ales noile noastre anvelope KMAX si FUELMAX pentru cele mai noi modelele de camioan ale sale", a declarat Boris Stevanovic, Director de Marketing Anvelope de Camion, in cadrul Goodyear Dunlop Tires Europa.
Incepand cu decembrie, anvelopele vor fi livrate prin unitatea de productie a Goodyear din Luxemburg (Luxembourg Mounting Center – LMC), deja montate si oferite prin linia de productie in conformitate cu exigentele legate de timpul de livrare. Unitatea de productie a Goodyear LMC a fost infiintata acum 11 ani si echipeaza producatori din intreaga Europa cu aproximativ 8000 de anvelope pe zi.

Articole similare

Ad