Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz Vito E-CELL, un succes in practica

Electricianul Reiner Ullmann, din Freiburg este un sustinator declarat al mobilitatii electrice: doua Mercedes-Benz Vito E-CELL s-au alaturat flotei de alte 15 care au fost achizitionate cu sase luni in urma. „Experienta mea a fost pozitiva”, a spus acesta. Dupa trei luni, acesta a spus entuziasmat „Mobilitatea electrica m-a fascinat.”
Cele doua Vito E-CELL sunt in exploatare de la finalul lui august, fiecare avand deja un rulaj de 2.500 km.
 

„Putem acoperi aproape orice tip de operatiuni”, a spus Ullmann. Cele doua van-uri ruleaza 20-50 km in fiecare zi pe santier. In compartimentul de marfa a fost amplasata unitate pentru scule si materiale.
Sistemul de alimentare pentru Vito E-CELL este instalat chiar langa intrarea in sediul companiei. Ullmann este in discutii cu furnizorul de electricitate sa-i furnizeze energie „verde”.
Idea de a introduce van-uri electrice in flota companiei a aparut in timpul unei discutii de rutina intre Ullmann si angajatii sa. Doua zile mai tarziu deja a luat in teste primul Vito E-CELL care l-a cucerit imediat. „Este un sentiment extraordinar in spatele volanului. Toata lumea care a condus un vehicul electric vorbeste in termeni pozitivi.”

Articole similare

Ad