Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO, sennder și CO3 au dezvoltat o soluție de monitorizare prin GPS a procesului de încărcare

IVECO, sennder și CO3 colaborează pentru a oferi expeditorilor o vizibilitate mai bună asupra proceselor de transport și armatorilor un proces de încărcare digital. Parteneriatul se concentrează pe optimizarea localizării încărcăturii prin intermediul semnalului GPS și pe procese digitalizate la încărcare. Noua soluție este acum disponibilă în Europa și are potențial să fie scalată rapid.

IVECO, sennder, cea mai mare companie digitală de expediții rutiere, și CO3, o platformă de date pentru transportul de marfă european, au dezvoltat o soluție de monitorizare a încărcăturii. Cele trei companii lucrează pentru a simplifica monitorizarea transportului la nivel de industrie, inclusiv cursele spot, prin utilizarea unei soluții bazată pe GPS. Noua soluție este realizată cu ajutorul tehnologiei CO3, asistată de soluția de monitorizare integrată în camioanele IVECO și conectată la platforma sennOS a sennder. Potrivit celor trei companii, cursele spot reprezintă aproximativ 20% din piața de transport cu camionul și adesea sunt efectuate o singură dată, în aceeași zi în care s-au agreat condițiile. În prezent, această abordare care presupune un timp foarte scurt înseamnă că transportatorul trebuie să preia marfa rapid, iar asta înseamnă un timp insuficient pentru a activa sistemul de monitorizare prin GPS. Acum, când expeditorul cere un transport și sennder îl alocă unui transportator, acesta îl poate activa în doar 10 minute, prin tehnologia CO3. În trecut, procesul dura până la 48 de ore, iar acum acest timp a fost redus cu 99%.

Soluția le oferă expeditorilor o mai mare vizibilitate asupra călătoriei, iar transportatorilor un proces digital cursiv la încărcare. Mai mult, pentru aceștia nu presupune un cost, întrucât tehnologia folosește GPS-ul încorporate. Iveco anunță că soluția este disponibilă în toate țările europene și poate fi implementată pe aproximativ 50% dintre camioanele echipate cu sistem GPS integrat.

Articole similare

Ad