Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco este in drum spre America de Sud pentru Dakar 2014

Iveco si FPT Industrial or lua parte la editia 2014 a raliului Dakar, a sasea editie pe continentul sud-american. Acest raliu, care va purta numele „Odiseea”, va avea unul dintre cele mai lungi trasee si cu cele mai mute provocari din ultimii ani.
Cursa va traversa trei tari: Argentina, Bolivia si Chile si va debuta pe 5 ianuarie in Rosario, Argentina si se va incheia pe 18 ianuarie in Valparaiso, Chile.
 

Iveco si FPT Industrial sunt din nou sponsori ai echipei Iveco De Rooy Petronas din Olanda. Dakar 2014 este al patrulea an in care Iveco si FPT Industrial sunt parteneri cu echipa De Rooy. Primul parteneriat a fost semnat pentru raliul Marocului in 2011.
Echipa este formata din Gerard de Rooy, liderul echipaei si castigatorul din editie 2012, la bordul Iveco Powerstar, Hans Stacey cu Iveco Trakker Evolution 3, Pep Vila si Jo Adua, cre a participat la opt editii Dakar cu Trakker Evolution 2.
Vehiculele care vor lua parte la editia 2014 a raliului sunt echipate cu motoare FPT Industrial Cursor 13, de 13 l care ofera 900 CP si un cuplu maxim de 3.800 Nm la 1.100 rpm.

Articole similare

Ad