Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Declarațiile de detașare ale șoferilor completate de informațiile din tahografele digitale

Move Expert, companie care gestionează în prezent detașarea lucrătorilor pentru 27 de țări, a anunțat la începutul lui noiembrie încheierea unui parteneriat cu VDO Continental pentru integrarea serviciilor Continental VDO TIS-Web în platforma Move Expert, care va aduce clienților funcții importante, cum ar fi analizarea activităților șoferului și camioanelor.

Move Expert va integra funcționalitățile software-ului VDO TIS-Web și datele șoferilor în noua sa platformă de gestionare a șoferilor, conectând astfel două soluții electronice puternice pentru a respecta cerințele legale ale noului Pachet Mobilitate – plata șoferilor cu remunerația minimă din țările în care sunt detașati, dar și înregistrarea șoferilor în sistemul digital al IMI, care gestionează registrul lucrătorilor europeni detașați. Acest parteneriat are ca scop, pe de o parte, îndeplinirea viziunii Move Expert de a dezvolta în Europa o gamă de servicii pentru a controla noul mediu social pentru șoferi și, pe de altă parte, Continental să beneficieze de o acoperire largă în Europa de Est.

Planificat pentru februarie 2022, Pachetul Mobilitate va însemna o schimbare fără precedent a pieței transportului rutier și va avea un impact major asupra capacității de a organiza activități de transport în conformitate cu regulile sociale din 27 de țări. Mai mult, intră în vigoare și o versiune europeană armonizată a sistemelor naționale de rating, care va consolida nevoia de a monitoriza încălcările conducătorilor auto și companiilor pentru a păstra buna reputație a companiei.

Gestionarea datelor digitale a activităților șoferilor și camioanelor

Integrarea serviciilor Continental VDO TIS-Web în platforma Move Expert va aduce clienților funcții exclusive, care să permită analiza activităților șoferilor și camioanelor, gestionarea detașarii lucrătorilor în 27 de țări, asistență juridică împreună cu o asistență locală calificată pentru clienți în peste 15 țări și 25 de limbi. În special companiile din Europa de Est pot beneficia de serviciul activat prin datele tahografului de la Continental. Pe lângă interfața îmbunătățită a platformei Move Expert, datorită soluțiilor VDO de monitorizare a datelor șoferilor de la distanță sau în timp real, clienții vor avea posibilitatea să coordoneze în mod proactiv activitatea șoferilor și camioanelor și să reducă riscurile de încălcare a reglementărilor rutiere și sociale.

Sébastien Schmitt, CEO Move Expert: „Unirea forțelor cu un lider general în tehnologiile de tahograf precum Continental cu marca sa VDO ni s-a părut o modalitate logică de a îndeplini noile cerințe legale europene și de a extinde gama de servicii electronice pentru cei 150.000 de șoferi, folosind interfața noastră pentru postare. Este esențial să oferim un serviciu premium potențialilor noștri și actualilor clienți pentru viitorul pachet de mobilitate și extinderea detașării în 27 de țări.”

Diego Santos-Burgoa, Head of Aftermarket Sales în divizia Servicii pentru flote de vehicule comerciale Continental: „Credem că punerea la dispoziție a datelor din tahograf nu numai pentru flote, ci și pentru companiile care construiesc servicii pentru industria de transport este una dintre sarcinile noastre cheie. Datele generate de tahografele noastre digitale DTCO sunt deosebit de precise, pline de informații și inviolabile, iar acest lucru le face o bază perfectă pentru o gamă de servicii cu valoare adăugată reală. Acesta este motivul pentru care suntem foarte bucuroși să colaborăm cu MOVE EXPERT, o companie care aduce o mare valoare adăugată clienților săi, ajutându-i să navigheze în sistemul complex de reguli și reglementări de astăzi care se aplică în toate țările europene. Suntem mândri să sprijinim această misiune.”

Gestionarea datelor digitale a activităților șoferilor și camioanelor

Software-ul de gestionare a datelor VDO TIS-Web este o soluție inteligentă produsă de Continental, care permite Move Expert să ofere clienților săi funcționalități exclusive valoroase:

  • îndeplinirea cerințelor legale pentru arhivarea datelor
  • statistici pentru toate activitățile șoferilor și camioanelor
  • o gamă variată de rapoarte pentru optimizarea stilului de condus și gestionarea mai eficientă a sarcinilor zilnice ale șoferilor
  • raport de încălcări importante pentru conformitatea legală a șoferilor și a companiei
  • informații furnizate în formate .csv sau .pdf și disponibile pe tabloul de bord

Articole similare

Ad