Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook a fost desemnat producătorul anului 2021 la categoria anvelope pentru toate anotimpurile de către revista Auto Bild

Producătorul de anvelope Hankook a fost desemnat cel mai bun producător pentru linia sa de anvelope pentru toate anotimpurile de către Auto Bild, principala revistă auto din Europa. Gama de modele Hankook Kinergy 4S 2 pentru toate anotimpurile a ajuns pe podium la fiecare dintre testele de produs relevante efectuate de cel mai cuprinzător mijloc media dedicat sectorului auto din Europa. Unul dintre principalii factori responsabili pentru succes au fost marjele foarte mari de siguranță în toate condițiile meteorologice din cadrul testelor.

Producătorul de anvelope premium Hankook este desemnat „Producătorul anului 2021” în categoria de testare “toate anotimpurile” a Auto Bild Group, dovedind încă o dată performanța ridicată a anvelopelor sale premium pentru toate anotimpurile. Decizia editorilor se bazează pe rezultatele testelor anterioare efectuate de Auto Bild și revistele sale partenere în 2021. Atât Kinergy 4S 2 X, care a obținut primul loc la testul de anvelope pentru toate anotimpurile pentru SUV-uri mari în Auto Bild Allrad, cât și Kinergy 4S 2, care a atins locul al treilea în testul de anvelope super all-season pentru autoturisme au contribuit în clasamentul general în vederea premiului din acest an.

„Oferim clienților noștri anvelope de toate anotimpurile inovatoare, de înaltă performanță, de peste 20 de ani, făcându-ne unul dintre principalii pionieri în această categorie de produse. De aceea, suntem încântați că am primit premiul Producătorul Anului de la revista Auto Bild. Rezultatele testelor independente arată că familia noastră Kinergy 4S reprezintă soluția polivalentă pe care clienții noștri se pot baza”, spune Sanghoon Lee, președintele Hankook Tire Europe.

Fiind o anvelopă SUV pentru orice vreme, Kinergy 4S 2  este cu adevărat polivalentă, combinând caracteristicile specifice anvelopelor de vară și de iarnă, fără a avea scăderi de performanță legate de temperatură. În același timp, oferă fiabilitate ridicată în condiții de umiditate, drum uscat și cu zăpadă. Editorii revistei auto germane Auto Bild Allrad au declarat anvelopa Kinergy 4S 2 X de la Hankook ca fiind câștigătoarea de anul acesta în testele de anvelope pentru toate anotimpurile. Ei au încheiat spunând următoarele: „Există cu adevărat! O singură anvelopă care vă poate menține în siguranță în orice condiții meteorologice. Anvelopa Hankook câștigătoare a testului este un compromis exemplar.”

Este de la sine înțeles că versiunea de autoturism a lui Kinergy 4S 2 oferă și un grad ridicat de fiabilitate în condiții umede, uscate și cu zăpadă, ceea ce este posibil datorită benzii de rulare direcționale. Blocurile benzii de rulare interconectate în formă de V asigură întotdeauna o stabilitate excelentă la volan. Acestea sunt completate de canelurile principale de drenaj extra largi în două etape, care permit scurgerea apei în lateral chiar și în condiții de ploaie abundentă. Acest lucru permite sistemului de drenaj să prevină acvaplanarea. În plus, sistemul poate să scurgă eficient nămolul de pe suprafața de rulare. Aceste proprietăți sunt susținute de compusul benzii de rulare, care este realizat dintr-un compozit silice-polimer puternic îmbogățit. Unul dintre motivele pentru care acest material oferă o aderență atât de bună în condiții de umezeală este conținutul său ridicat de uleiuri și rășini naturale.

Articole similare

Ad