Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ID Logistics preia GVT Transport & Logistics

ID Logistics anunță achiziția GVT Transport & Logistics, divizia de transport și logistică a GVT Group of Logistics. Prin această achiziție, ID Logistics își continuă în mod activ strategia de creștere internațională. Grupul își consolidează poziția sa în Europa prin crearea unui jucător cheie în logistica din Benelux. Benelux este a treia cea mai mare piață de logistică din Europa continentală, după Germania și Franța, și poarta de intrare către mulți clienți industriali și privați.

GVT Transport & Logistics este divizia de transport și logistică a GVT Group of Logistics fondată în 1957. Oferă servicii de depozitare, transport rutier și livrari de tip „last mile”. Divizia, care oferă soluții containerizate multimodale, nu face parte din tranzacție și va fi operată separat de GVT Group of Logistics.

GVT Transport & Logistics administrează 12 locații cu 200.000 m² de depozite, în care lucrează 750 de angajați, și are o flotă de 285 de camioane în Olanda și Belgia. Centrul logistic principal din Tilburg este situat strategic în apropiere de porturi și aeroporturi importante și are o bună accesibilitate la transport fluvial, feroviar și rutier, pentru mulți producători internaționali din această regiune.

GVT Transport & Logistics deservește un portofoliu diversificat de clienți, în principal de electronice internaționale și companii de distribuție nealimentară.

GVT Transport & Logistics și ID Logistics cooperează cu succes în Benelux de mulți ani. Ambele companii au sediul în Tilburg, Olanda.

Tranzacția rămâne supusă aprobării de către autoritățile de reglementare olandeze responsabile cu monitorizarea urmăririi fuziunilor și achizițiilor. Achiziția este de așteptat să fie finalizată până la sfârșitul anului 2021. „Suntem foarte încântați să finalizăm acest acord pentru achiziția GVT Transport & Logistics, care încheie câțiva ani de cooperare și dezvoltare fructuoasă. Odată cu această achiziție, ID Logistics Benelux va deveni un jucător cheie pe piața din Benelux, în special în Olanda, și va oferi o gamă completă de servicii clienților noștri existenți și viitori. Sunt sigur că echipa GVT și angajații sai vor avea un viitor strălucit în cadrul ID Logistics Group și vor putea să-și dezvolte know how-ul la scară mai largă” – Eric Hémar, președinte și CEO al ID Logistics.

„În ultimii 15 ani am creat o rețea de distribuție complexă și durabilă, cu hub-uri în 6 locații din Benelux. Într-o piață în schimbare rapidă și competitivă este important să putem continua să ne servim clienții și în viitor. Sunt convins că acest pas va aduce o valoare adăugată și mai mare pentru angajații și clienții noștri. Achiziția de către ID Logistics oferă mai multe oportunități de creștere în viitor. Datorită cooperării fructuoase existente sunt încrezător că vom menține la un înalt nivel standardele și valorile, atât pentru clienți, cât și pentru angajați” – Wil Versteijnen, Președinte și CEO al Grupului GVT.

Articole similare

Ad