Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vlantana achiziționează 65 de camioane IVECO S-WAY LNG

Operatorul lituanian Vlantana a ales IVECO S-WAY LNG pentru a-și completa flota de camioane ecologice. Cele 65 de camioane IVECO S-WAY LNG vin la pachet cu decizia de a investi în prima stație de alimentare cu gaz natural lichefiat din Lituania.

Vlantana are un parc rulant de 1.650 de vehicule, decizia de a converti o parte din flotă la gaz fiind „o dovadă a credinței noastre în soluții durabile și ecologice, precum și în beneficiile operaționale și financiare ale gazului”, a declarat fondatorul companiei, Vladas Stončius. „Ne-am pus încrederea în IVECO pentru a furniza servicii de transport ecologic clienților noștri. Cu vehiculele noastre IVECO S-WAY LNG, ne vom bucura de toate avantajele unei soluții de transport cu adevărat durabile și eficiente, cu cel mai bun cost total de proprietate.”

Achiziția camioanelor IVECO S-WAY LNG face parte din strategia pe termen lung a Vlantana, care își dorește să furnizeze un transport ecologic, chiar dacă la acest moment nu există o rețea de alimentare cu LNG în țara sa. De aceea, intenționează să investească într-o stație de alimentare cu gaze naturale

local în apropiere de Klaipèda, aproape de autostrada principală a Lituaniei. Aceasta va fi prima stație LNG din țară.

Într-o primă fază, Vlantana va folosi noile camioane IVECO S-WAY LNG pe rutele europene unde este disponibilă o rețea de alimentare cu LNG:

Pe lângă beneficiile de mediu, camioanele IVECO S-WAY LNG oferă cea mai mare autonomie dintre vehiculele disponibile pe LNG – 1.600 km, eficiență și un TCO semnificativ mai mic decât un camion diesel echivalent, precum și un confort superior la bord.

Articole similare

Ad