Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Locurile la LogiMAT 2014 s-au ocupat din octombrie

LogiMAT 2014, ce va avea loc intre 25 si 27 februarie 2014, va aduna peste 1.000 de expozanti din sectorul intralogistic din 20 de tari. Acestia vor expunde cele mai noi solutii pentru procesele logistice pe o suprafata de circa 75.000 m2, impartita in sase hale in cadrul centrului expozitional de la Stuttgart. LogiMAT 2014 acopera intregul spectru de subiecte si teme actuale din domeniul logisticii si va avea motto-ul „Intelligent networking – Mastering complexity“.
 

In ciuda numeroaselor evenimente de anul viitor, LogiMAT a reusit sa se extinda si sa isi consolideze pozitia de cel mai mare targ intralogistic din Europa. Astfel, 94% din spatiul expozitional fusese deja contractat pana la finalul lui octombrie.
O extindere considerabila a cunoscut si programul de evenimente din cadrul expozitiei. Astfel, Universitatea din Stuttgart va organiza o zi special cu titlul „Intralogistica – Viitor – Ziua Tehnologiei“. Alte subiecte de dezbateri vor avea tema „Ce conteaza cu adevarat in siguranta incarcaturii?“.

Articole similare

Ad