Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fabrica Schmitz Cargobull, premiata pentru excelenta in productie

Fabrica Schmitz Cargobull din Vreden (Germania) a castigat Premiul pentru Excelenta in Productie 2013, in categoria Procese Inovative, o competitiei bazata pe analiza comparativa. Premiul a avut ca motto „Recunoasterea fortelor – stabilirea standardelor“ si urmareste sa promoveze comunicarea celor mai bune practici dintre sectoarele stintific si industrial.
 

Premiul a fost acordat de MX Award Germany, format dintr-un juriu independent format din reprezentanti din domeniile stiintific, industrial si media.
Schmitz Cargobull se bazeaza pe expertiza angajatilor. Astfel, conducerea companiei a explicat ca, de multe ori, angajatii cunosc mai bine unele probleme specific procesului de lucru decat personalul din conducere. De aceea, se pune accent pe calitatile si cunostintele lor.
Angajatii companiei contribuie anual cu idei la optimizarea procesului de lucru din cele 250-400 de puncte de lucru. De exemplu, acestia stabilesc singuri timpul necesar pentru unele operatiuni. Rezultatul este acela ca, daca in urma cu zece ani erau necesare intre 6 si 12 saptamani de la primirea comenzii pana la livrare, acum sunt suficiente doar sapte zile, in ciuda celor 13 milioane de posibile variante de comanda.

Articole similare

Ad