Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR atrage atenţia asupra necesităţii adaptării vitezei la condițiile de iarnă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atrage atenția asupra faptului că în această perioadă se înregistrează temperaturi negative, în special dimineața, iar materialul antiderapant împrăștiat pe carosabil, în combinație cu umezeala creează porțiuni de mâzgă care pot surprinde conducătorii auto. CNAIR le solicită acestora din urmă să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile impuse pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Compania mai recomandă şoferilor să țină cont de dinamica fenomenelor meteorologice specifice anotimpului de iarnă, care poate varia pe perioade scurte de timp.

Toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul, pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță. Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR pot fi vizionate pe pagina de facebook a companiei:

https://www.facebook.com/cnadnr.

Articole similare

Ad