Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss si-a relansat website-ul www.gw-world.ro

De luna aceasta, Gebrüder Weiss si-a relansat website-ul www.gw-world.ro intr-un nou format. Acesta are o interfata mai prietenoasa, un continut bogat si aplicatii interactive menite sa faciliteze comunicarea si accesul la informatiile necesare.
Informatiile sunt grupate in categorii precum transport rutier, aerian si maritim, solutii logistice si specializate, unde vizitatorii vor descoperi serviciile premium puse la dispozitie de cel mai vechi operator de transport si logistica din Austria.
 

„Cei interesati de istoria de 500 de ani a grupului, de valorile ce ne caracterizeaza, precum si de numeroasele premii obtinute de-a lungul timpului, pot accesa sectiunea Companie. Celor interesati de o cariera alaturi de o echipa de profesionisti le punem la dispozitie sectiunea Cariera, unde pozitiile disponibile si posibilitatile de dezvoltare profesionala sunt actualizate in permanenta“, se arata in comunicatul companiei.
In plus, aplicatiile interactive permit atat urmarirea online a expeditiilor (iSIS), a stocurilor (iWIS), cat si solicitarea unei oferte de transport si/sau logistica si plasarea unei noi comenzi (iOrder).
Gebrüder Weiss se numara printre companiile de top din domeniul transporturilor si logisticii din Europa, avand peste 5.250 de angajati, 162 de puncte de lucru proprii si o cifra de afaceri anuala de 1,15 miliarde euro (2012).
Compania este prezenta in Romania inca din 1994, sub denumirea de Cargolog si ofera solutii integrate de logistica precum si o gama completa de servicii de transport terestru (international sau domestic, in regim de grupaj, camioane complete sau partiale), aerian si maritim.

Articole similare

Ad