Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trailere Broshuis pentru transport de cabane și case mobile

Klomp este o companie care se ocupă de transport de cabane și case mobile și care de curând și-a adăugat în flotă alte două  trailere joase cu două axe pendulare de la Broshuis, ajungând la patru astfel de modele.

Trailerele sunt concepute special pentru acest tip de transport și au bară centrală foarte joasă și podea joasă de încărcare de mari dimensiuni la stânga și la dreapta ei și se extind în partea din spate astfel încât să poată fi încărcare și descărcate ușor prin față, având roțile sub casa mobilă. Podeaua joasă este echipată cu rampe fixe în față și cu gât detașabil.

La conceperea acestui model s-a ținut cont de cele mai mici detalii, astfel încât încărcarea, descărcarea și transportul să fie cât mai rapide și sigure posibil, iar trailerul poate fi operat și din telecomandă, ceea ce este și mai sigur pentru șofer.

Pe punte este loc pentru un tractor care să fie folosit în locațiile de descărcare și un troliu este atașat în partea din față a axelor pentru a face posibilă tragerea caselor mobile pe platformă. Iar plăcuțele care marchează lățimea pot fi extinse în funcție de dimensiunea caselor transportate.

Acest trailer este rezultatul colaborării îndelungate dintre Klomp și Broshuis, experienței pe care ambele companii o au în domeniul lor de activitate și posibilităților tehnice de care dispune producătorul de semiremorci.

Articole similare

Ad