Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Toyota Hilux câștigă International Pick-Up Award 2022/2023

Tot la Solutrans a fost premiat și International Pick-Up Award 2022/2023, câștigat de modelul recent înnoit al Toyota Hilux, care devine astfel al 6-lea câștigător al IPUA.

Prezentarea acestui prestigios premiu pentru pick-up-uri de dimensiuni medii a fost făcută în cadrul expoziției Solutrans 2021, la care au participat 900 de invitați. „Din 2009, la fiecare doi ani, International Pick-up Award (IPUA) este acordat celui mai eficient pick-up de 1 tonă. Fiind un vehicul multifuncțional produs și vândut la nivel global, atât produsul, cât și piața continuă să evolueze, multe mărci stabilind standarde înalte în ceea ce privește performanța, siguranță, confortul șoferului și al pasagerilor”, a explicat Jarlath Sweeney, președintele juriului International Van of the Year, care organizează concursul.

Înainte de alegerea câștigătorului, vehiculele nominalizate sunt evaluate și analizate de juriul de experți din juriul IVOTY la un test de grup special organizat. Anul acesta, evenimentul a avut loc în Croația la începutul lunii octombrie, lângă Zadar, impresiile de condus ale celor trei concurenți din acest an urmând să fie prezentate în suplimentul Tranzit Van care va apărea pe 2 decembrie.

A fost o luptă strânsă, Toyota Hilux ieșind învingător înaintea Isuzu D-Max, care a a fost foarte aproape ca valoare și ca voturi strânse de Hilux, urmați de Jeep Gladiator.

Comentând această realizare, Didier Gambart, vicepreședintele Toyota Motor Europe Sales, Marketing & Customer Experience, a declarat: „Cu o experiență de peste 50 de ani, Hilux a reprezentat întotdeauna un simbol al calității, durabilității și fiabilității, precum și performanțe off-road remarcabile. Acum, cu noul Hilux 2020, am extins gama de motoare cu un noul 2.8 D care oferă și mai mult ă putere și agilitate, permițându-ne să răspundem nevoilor clienților care doresc nu doar un cal de povară, ci și un vehicul de agrement. Deci acest premiu este pentru noi o recunoaștere a tuturor calităților inerente ale Hilux, cu și mai multe capabilități. Și dorim să mulțumim tuturor membrilor juriului pentru recunoașterea lor. Hilux face parte din gama de vehicule utilitare Toyota și, în ciuda deficitului de semiconductori, vom atinge în Europa un nou record absolut de vânzări, cu un număr de 6 cifrede unități vândute.”

Câștigătorii anteriori ai prestigiosului titlu IPUA sunt Volkswagen Amarok și Ford Ranger (ambele de două ori) și Nissan Navara.

Articole similare

Ad