Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cifra de afaceri realizata de AdePlast a ajuns la 250 milioane lei

Anul acesta, AdePlasta reusit sa atinga o cifra de afaceri de 250 milioane lei, in crestere cu 35% fata de 2012. Pentru anul viitor sunt luate in calcul proiecte importante de investitii, firma urmarind dezvoltarea in Kuweit a unor fabrici similare celor existente in Romania.
AdePlast a finalizat anul acesta programul investitional de dezvoltare de peste 22 de milioane de euro, in urma caruia a adaugat in portofoliul sau industrial patru noi fabrici.
 

La Roman au fost inaugurate o fabrica de mortare uscate si una de polistiren. Unitatile deservesc partenerii din zona Moldovei, dar asigura si exporturile catre Republica Moldova, Ucraina si tarile arabe. La Oradea platforma industriala a AdePlast este finalizata si complet operationala, odata cu inaugurarea fabricii de polistiren din anul acesta. Platforma este compusa din trei fabrici diferite (adezivi, vopsele, polistiren). La Ploiesti a fost pusa in functiune fabrica de vopsele, una din cele mai moderne din Europa. Din fabrica de la Ploiesti, o parte din produsele AdePlast au fost exportate in Bulgaria, Liban si Iordania. Tot la Ploiesti, AdePlast a investit anul acesta 350.000 euro intr-un nou department de cercetare, cu instrumente de ultima generatie, dezvoltat pe 450 metri patrati. In acest departament au fost angajati cercetatori cu experienta ce vor imbunatati retetele actuale, cu ajutorul carora se vor dezvolta si lansa produse noi pe piata. Primul rezultat al acestui department va fi gama de lacuri pentru lemn si metal pe baza de apa ce urmeaza sa fie lansata in 2014.

Articole similare

Ad