Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Combilift Aisle Master-OP a primit premiul industriei germane de logistică

Combilift Aisle Master-OP (AME-OP), unul dintre cele mai noi produse din portofoliul constructorului irlandez, a fost premiat în cadrul competiţiei „Industrial Production – Handling award 2021”, organizat de publicația germană Industrial Production. Un juriu format din experți din industrie au analizat peste 30 de competitori, și luând în calcul şi voturile cititorilor, au desemnat AME-OP drept câștigător al locului al doilea la categoria „Manipulare și asamblare”.

Combilift AME-OP este un model electric, ce combină avantajele unui stivuitor articulat pentru culoare înguste cu cele ale unui order-picker.

Potrivit editorului IP, Daniel Schilling, caracteristicile care au impresionat în mod deosebit juriul și cititorii au fost compartimentul operatorului cu trecere dintr-o parte în cealaltă, înălțimea joasă a podelei, de doar 280 mm, , precum și capacitatea echipamentului de a lucra în locuri foarte înguste (chiar şi de 1650 mm).

„Suntem foarte mândri să primim această distincție de la o publicație germană pentru acest produs inovator”, a declarat CEO-ul și co-fondatorul Combilift, Martin McVicar. „Alături de Marea Britanie și SUA, Germania este una dintre cele mai importante și de succes piețe pentru noi și este, de asemenea, îmbucurător să vedem că Combilift este singura companie non-germană care se numără printre câștigători la toate categoriile. Aș dori să mulțumesc tuturor celor care au votat pentru AME-OP și sunt sigur că acest lucru va ajuta la creșterea vânzărilor și mai mult în această regiune, nu doar pentru acest model, ci și pentru gama noastră extinsă de soluții de manipulare.”

Articole similare

Ad