Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ICK și Broshuis colaborează pentru a rezolva problema crizei de personal

Colegiul Ichthus din Kampen (ICK) și producătorul de trailere Broshuis vor căuta să atragă studenți spre o meserie în tehnologie, unde este o nevoie disperată de noi profesioniști. Ideea de la care se pornește este aceea că, dacă le poți stârni interesul pentru tehnologie unor studenți din al doilea ciclu de educație și le poți arăta ce viitor ar avea în față dacă îmbrățișează o astfel de meserie faci un progres uriaș spre rezolvarea crizei de personal.

Începutul acestei colaborări a fost pe 29 octombrie 2021, când o semiremorcă Broshuis a fost predată ICK pentru cursuri practice. Studenții vor putea să o asambleze ei înșiși, ca și cum ar lucra în fabrica Broshuis, astfel că practica devine cu adevărat realitate și elevii pot experimenta cum este să fii un profesionist.

Broshuis, în calitate de companie de frunte în producerea de trailere agabaritice, consideră că este responsabilitatea sa socială să-i atragă pe studenți spre această meserie, aspect care se traduce adesea prin recrutarea de noi angajați din rândurile lor. Conducerea companiei speră că alte firme îi vor urma exemplul, astfel încât studenții să le poată vizita și să vadă cum se desfășoară în realitate munca în domeniu, să pună cunoștințele în practică la ICK și să se gândească atent la o viitoare carieră în domeniul tehnologiei.

Articole similare

Ad