Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Lear creaza 1.500 locuri de munca in Iasi

CBRE a anuntat semnarea celei mai importante tranzactii in sectorul industrial – productie din zona Moldova din ultimii ani. Contractul presupune inchirierea unui spatiu de productie si birouri de 12,000 mp de producatorul american Lear Corporation in cadrul Solo Industrial Park din Letcani, aproape de municipiului Iasi. Tranzactia reprezinta cel mai mare contract nou de inchiriere semnat in Romania in sectorul industrial in 2013.
 

Solo Industrial Park reprezinta prima dezvoltare de calitate superioara in zona Nord-Est a Romaniei ce urmeaza a fi livrat la sfarsitul acestui an. Acesta are deschidere la drumul european E85 (Iasi – Bacau – Buzau – Bucuresti). Producatorul american de subansamble Lear Corporation este primul chirias in cadrul proiectului, urmand a incepe productia in ianuarie 2014. In total, aceasta noua unitate de productie va contribui la crearea a peste 1,500 de locuri noi de munca in judetul Iasi.
Departamentul industrial din cadrul CBRE Romania a tranzactionat peste 80,000 mp de spatii industriale in 2013 din care peste 40% sunt tranzactii realizate pentru producatori.

Articole similare

Ad