Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel Italia si Benetton au castigat premiul “Compania Logistica a Anului”

Proiectul premiat este dedicat optimizarii fluxului produselor finite pentru transportul aerian si maritim de la furnizorii terti a grupului Benetton catre principalele centre de distributie din Italia. Furnizorii sunt localizati in 10 tari din Asia si din Egipt. In total, Benetton lucreaza cu sute de furnizori si trimit produse folosind transportul maritim si aerian in peste 50 de trade lane-uri. Compania controleaza lantul de aprovizionare incepand cu procesul de booking.
 

Responsabilitatile includ rationalizarea comunicarii intre furnizori,intre birourile de cumparare,transportatori si brokeri, asigurand transparent,vizibilitate care sa permita clientului sa identifice proactiv potentialele discrepante. Solutia implementata creste eficienta operationala si imbunatateste vizibilitatea si controlul transportului,precum si urmarirea performantei de furnizori,transportatori si furnizori de servicii. Mai mult,aceasta permite o economie de timp pentru managementul comenzii.
„Proiectul cu Kuehne + Nagel a fost o provocare pentru noi. Principalul motiv a fost sa obtinem informatii cu privire la track & trace pentru fiecare stadiu al procesului. Pentru a face acest lucru a trebuit sa lucram pe mai multe inele a lantului complex de aprovizionare care au transportat produsele din Asia catre hub-ul nostru din Treviso. Kuehne +Nagel a inteles foarte bine nevoile noastre si a construit o retea puternica de interconexiuni, dand viata proiectului”, a comentat Daniele Fregnan, Director Global pentru IT si logistica la Benetton.
Kuehne + Nagel are aproximativ 63.000 de angajati in 1.000 de locatii din peste 100 de tari.

Articole similare

Ad