Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis intenționează să-și dubleze volumele de logistică contractuală în Marea Britanie

Cu un total de 110.000 m2 de spațiu de depozitare nou deschis în octombrie în două noi locații din Marea Britanie, furnizorul global de servicii de transport și logistică Geodis și-a crescut semnificativ operațiunile de logistică contractuală pe a treia cea mai mare piață de retail din Europa.

Creșterea volumele de bunuri comandate online au dus la o cerere a serviciilor de e-fulfilment în Marea Britanie, ceea ce a determinat Geodis să deschidă două noi clădiri peste Canalul Mânecii – un depozit de 40.000 m2 în Doncaster și unul de 70.000 m2 la Lutterworth, în East Midlands, creând peste 600 de locuri de muncă, chiar 1.200 în vârf de sezon.

Înființate ca răspuns la creșterea volumelor de vânzări ale unui retailer online internațional, unitățile sunt echipate cu tehnologie automată de ultimă oră, rafturi de 18 m de înaltă densitate, oferind o capacitate combinată de procesare de până la 1,5 milioane de produse pe săptămână.

Geodis intenționează să-și dubleze operațiunile contractuale de logistică în Marea Britanie, în conformitate cu planurile sale de creștere pentru a deveni un operator în top 15 de pe piață în următorii 5 ani.

Stéphanie Hervé, COO, Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa pentru Geodis, a declarat: „Comercianții cu amănuntul își îmbunătățesc capacitatea de a aproviziona sectorul de comerț electronic în plină dezvoltare printr-o rețea de distribuție la nivel național. Răspunsul nostru este să ne ajutăm clienții noștri consacrați să crească și să atragem afaceri suplimentare cu abilitățile și experiența noastră în lucrul cu soluții IT și sisteme automatizate inovatoare special concepute pentru sectorul retail-ului online.”

Ambele locații sunt bine amplasate în ceea ce privește accesul la rețelele naționale de drumuri și, prin urmare, va fi facilitată distribuția către centrele urbane din întreaga țară. Doncaster, precum și Lutterworth se află în zone de logistică concentrată și activitate de depozitare.

Articole similare

Ad