Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

În Italia se aplică un nou protocol Covid-19

Italia a ajustat protocoalele de securitate Covid-19 pentru sectorul transporturilor. Pe scurt, acum este obligatoriu ca șoferii fără măști de protecție să nu aibă voie să-și părăsească camioanele. La depunerea documentelor de transport și în timpul tuturor proceselor de încărcare și descărcare trebuie evitat contactul direct între personalul de pe șantier/locația de încărcare/descărcare și șoferi. La interior trebuie păstrată o distanță minimă de 2 m față de alte persoane.

Șoferii care își folosesc echipamentul individual de protecție au voie să intre în incinta altor firme, dar trebuie să respecte reglementările pentru vizitatori care se aplică în fiecare clădire. Șoferii au dreptul să folosească toaletele companiei. Companiile, la rândul lor, trebuie să garanteze curățenia adecvată și zilnică a spațiilor și să furnizeze produse de curățare și dezinfecție.

Dacă regiunile italiene individuale se încadrează în zonele de culoare verde sau galbenă din punct de vedere a ratei de incidență, cursurile de formare profesională față în față sunt permise în conformitate cu protocoalele de siguranță. Toate modificările și reglementările au fost coordonate între ministrul Sănătății Roberto Speranza și MIMS (ministerul pentru infrastructură durabilă și mobilitate).

Articole similare

Ad