Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un Broshuis 2 + 5 PL2 HD dolly pentru un Cat de 80 t și 4,5 m înălțime

Transportul unui încărcător frontal Cat 990 de 80 t, 5,4 m lățime și 4,5 m înălțime din Olanda spre Danemarca presupune numeroase provocări și diverse tipuri de trasee. Prima parte a drumului a fost pe apă, iar ultima, de la Esbjerg la Aggersund Kalkværk, prin Løgstør, s-a făcut pe șosea.

Pentru un echipament atât de mare și de greu a fost nevoie de autorizație de transport și de o firmă specializată care să realizeze traseul și descrierea lui, mai ales din cauza înălțimii, deoarece nu se putea trece pe sub orice pod. De asemenea, cursa a fost planificată astfel încât să se adapteze la restricțiile din transportul greu (06:00-09:00 / 15:00-18:00).

Dar compania care a realizat transportul are o mare experiență în domeniu, deci toate pregătirile s-au făcut ca la carte, iar trailerul jos de la Broshuis folosit în acest scop i-a permis șoferului să încarce el însuși echipamentul pe platformă, datorită posibilității de a conecta/deconectat dolly-ul fără asistență, de a monta/demonta extensiile și de a acționa din telecomandă direcția, suspensia și gâtul detașabil.

Combinația Broshuis folosită pentru încărcătorul frontal este 2 + 5 PL2 HD dolly cu platformă joasă, în versiunea scurtă, extensibilă o sigură dată, cu nișă continuă de 920 mm lățime în boghiu pentru brațul echipamentului, cu sarcină de 40 t pe șaua de cuplare și sarcină utilă de 100 t.

Articole similare

Ad