Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Europharm Distributie deschide o platforma logistica integrata in Centrul Logistic Chitila

Centrul Logistic Chitila, noua platforma logistica integrata a Europharm Distributie, parte a grupului GSK Romania, a primit, la inceputul lui decembrie, autorizatia de functionare din partea autoritatilor locale de reglementare. Ca urmare a acestei certificari, Europharm Distributie face un pas important in directia sa strategica de dezvoltare ca furnizor de servicii logistice pe piata locala.
 

Deschiderea Centrului Logistic Chitila marcheaza finalizarea proiectului de reorganizare a infrastructurii logistice din Europharm Distributie, care vizeaza eficientizarea si cresterea competitivitatii pe termen lung a serviciilor logistice ale companiei. Platforma a fost dezvoltata strategic, prin extinderea depozitului existent din Chitila, si va integra activitatile din Depozitul Central Brasov si din Depozitul Bucuresti.
“Centrul Logistic Chitila va creste competitivitatea, dinamismul si agilitatea companiei noastre, avand in vedere cerintele pietei si obiectivele noastre pe termen mediu si lung. Este foarte important, mai ales in contextul actual, faptul ca produsele pe care le distribuim vor fi disponibile mai rapid la vanzare in depozitele noastre, crescand in acest fel accesibilitatea la tratamente a pacientilor”, a declarat Margareta Mares, Director General Europharm Distributie.
In noul Centru, Europharm Distributie va desfasura operatiuni logistice atat pentru distributia directa, cat si operatiuni specifice de servicii logistice pentru parteneri si furnizori. De altfel, noua platforma va permite cresterea nivelului de servicii in divizia de distributie directa a companiei.
Centrul Logistic Chitila acopera o suprafata de aproximativ 6.400 mp si are o capacitate de depozitare de peste 10.000 paleti de marfa. Centrul este dotat cu solutii eficiente de depozitare, camere de frig pe o suprafata totala de aproximativ 320 mp, sisteme performante de climatizare si monitorizare a temperaturii si umiditatii, sisteme de securitate, precum si sisteme sustenabile de intretinere, de tip “green energy”.

Articole similare

Ad