Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportul in zona metropolitana: ultimele reglementari

Programul de transport calatori in zona metropolitana Bucuresti a fost dezbatut astazi, 20 decembrie a.c., la sediul Ministerului Transporturilor, de reprezentantii MT si AMTB si cei ai transportatorilor.
Cea mai importanta modificare fata de varianta propusa initial este reintroducerea vechimii pe traseu intre criteriile de punctaj, in sensul in care pentru fiecare an de vechime pe traseu se va acorda cate un punct.
 

Iar intr-o grupa de trasee se vor cumula punctele aferente fiecarui traseu in parte si se va face media aritmetica. De asemenea, criteriul privind gradul de poluare al vehiculelor, unde autobuzul electric era punctat cu zece puncte, a fost eliminat.
Este important de stiut ca patronatele au obtinut si prelungirea perioadei de depunere a dosarelor de catre firmele de transport pana pe data de 18 aprilie 2014. Se acorda astfel un timp mai mare pentru achizitia si mai ales livrarea vehiculelor, mai ales ca majoritatea operatorilor privati care au activat pana acum pe traseele dintre Bucuresti si judetul Ilfov nu detineau autobuze urbane.
Informatii actualizate urmeaza sa fie afisate pe site-ul www.amtb.eu cat de curand.

Articole similare

Ad