Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eveniment Scania: Viitorul e super!

Vineri, 26 noiembrie 2021: Cea de-a unsprezecea ediție a Caravanei Scania se întoarce cu 4 „SUPER evenimente digitale” dedicate celor care activează în industria transporturilor – de la șoferi profesioniști și manageri in transport până la antreprenori și pasionați de industria transportului.

În al unsprezecelea an de Caravană și după mai bine de 100 de evenimente organizate în cele mai mari orașe din țară, Scania continuă și în 2021 cu seria de evenimente digitale, începută în anul 2020, cu discuții și subiecte presante din industria de transport.

Organizatorii au pregătit noutăți și premiere din aria transportului sustenabil, o lansare revoluționară și cu o serie de mini-interviuri oferite de patronii și managerii de nișă care vor împărtăși provocările pe care le au de înfruntat în contextul actual.

Cele 4 evenimente sunt programate astfel:

  1. Vineri, 26 noiembrie, între 11:00 și 13:00 – Noul Scania SUPER! Provocări și oportunități în Transportul Rutier de Marfă în următoarea perioadă,  Radu Dinescu Președinte IRU (Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere)
  2. Vineri, 3 decembrie, între 11:00 și 13:00 – Construim Viitorul! Transport în Construcții 
  3. Vineri, 10 decembrie, între 11:00 și 13:00 – Viitorul este Alternativ! Camioane alimentate cu gaz natural
  4. Vineri, 17 decembrie, între 11:00 și 13:00 – Viitorul este Electric! Noile Camioane Electrice 

Pentru mai multe detalii și înscrieri vizitați https://events.scania.ro/viitorul-e-super

Articole similare

Ad