Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Traseele metropolitane se vor atribui in 26 mai a.c.

Licitatia pentru zona metropolitana Bucuresti va avea loc in 26 mai 2014. Calendarul de atribuire va debuta in 14 aprilie a.c., cu cinci zile destinate depunerii dosarelor de catre operatorii de transport, urmate de alte zece zile alocate verificarii acestora. Programul de transport in sistemul CNMSI (Centrul National de Management pentru Societatea Informationala) va fi afisat pe 30 aprilie, iar in intervalul 1-11 mai vor fi corectate eventualele erori care ar fi putut aparea.
 

Intre 12 si 18 mai operatorii vor putea depune solicitarile in format electronic in sistemul CNMSI, dupa care va urma evaluarea acestora, iar atribuirea efectiva va avea loc pe 26 mai a.c. In intervalul 27 mai-1 iunie se vor depune la sediul AMTB cererile de eliberare a licentelor de traseu de catre transportatorii declarati castigatori, cu dovada documentului de plata al tarifului aferent.
Imediat din 2 iunie a.c. va incepe o a doua sesiune de atribuire, pentru grupele de trasee cu licente neatribuite/nesolicitate. Acestea vor fi afisate in sistemul CNMSI pe 2 iunie, dupa care sunt alocate opt zile pentru corectarea eventualelor erori. Intre 11 si 15 iunie operatorii vor putea depune solicitarile in format electronic, acestea vor fi apoi evaluate si in 23 iunie se va tinea doua sedinta de atribuire. Pana la 30 iunie a.c., data la care expira licentele de traseu pe zona metropolitana Bucuresti se prevede inclusiv eliberarea ultimelor licente nou-dobandite, astfel incat sa nu fie niciun fel de probleme in asigurarea serviciului de transport pe aceste trasee.

Articole similare

Ad