Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Karsan va livra 26 de vehicule electrice la Deva

Karsan a anunţat câştigarea licitaţiei pentru 26 de vehicule electrice destinate transportului public din Deva. Este vorba despre 22 de midibusuri e-Jest și 4 autobuze e-Atak, care urmează să fie livrate în a doua jumătate a anului viitor.

Karsan a furnizat anterior modele Jest cu motor diesel către municipalitatea din Deva. Odată cu semnarea noului contract, producătorul turc va ajunge la 158 de vehicule electrice livrate pe piaţa românească.

e-Jest, de 6 m lungime, oferă un motor electric BMW, împreună cu baterii marca BMW de 44 și 88 kWh. e-Jest are o autonomie de până la 210 km, la acest lucru contribuind şi sistemul de frânare regenerativă, care permite reîncărcarea bateriilor cu până la 25%. Vehiculul este echipat cu ecran tactil multimedia de 10,1 inch, tablou de bord complet digital, pornire fără cheie, porturi USB și infrastructură compatibilă cu Wi-Fi la cerere.

e-Atak, de 8 m lungime, oferă o autonomie de 300 km. Vehiculul este propulsat de acelaşi motor BMW şi are 5 pachete de baterii, cu o capacitate totală de 220 kWh. E-Atak poate fi încărcat în 5 ore de la unitate de încărcare cu curent alternativ și în 3 ore de la unitate de încărcare rapidă. Capacitatea maximă de transport este de 52 de pasageri.

Articole similare

Ad