Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Girteka își extinde baza de transport în Polonia

Compania de transport cu cele mai mari active din transporturi în Europa, Girteka, va deschide cea mai mare bază de transport din istoria companiei. Noua bază, situată în Polonia, va fi a doua bază de transport a companiei în Polonia, permițând Girteka să-și servească mai bine clienții. Pentru a susține noua bază cu peste 2.000 de camioane înregistrate acolo, anul viitor compania urmărește să recruteze peste 5.000 de noi angajați, majoritatea șoferi noi, dar și tehnicieni de transport, precum și personal administrativ, în special profesioniști în finanțe și personal. În 5 ani, compania plănuiește să investească cel puțin 5 milioane de euro pentru echiparea și întreținerea noii baze.

„Este o mare plăcere să deschidem o bază de transport nouă, modernă, care va contribui la țelul nostru de a deveni prima alegere pentru clienții noștri, precum și pentru angajații noștri, deoarece noua bază ne va permite o forță suplimentară puternică pentru a ne furniza serviciul. În plus, aceasta ne va permite, de asemenea, să reducem emisiile de carbon și să contribuim la siguranța rutieră, deoarece pe termen lung vom reduce semnificativ „kilometrii pe gol”, – a declarat Mindaugas Paulauskas, CEO la Girteka Transport.

Girteka recrutează activ pentru a-și atinge obiectivul ambițios de a avea mai mult de 8.000 de șoferi la baza poloneză până la sfârșitul anului 2022 și cel puțin 450 tehnicieni de transport cu experiență și expertiză variată în planificare, dispecerat și specialiștii financiari.

„Vom oferi probabil cele mai bune condiții de muncă posibile – cea mai nouă flotă echipată cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura atât siguranța pe drumuri, cât și confortul șoferului – care să ne permită să fim prima alegere pentru transport. De asemenea, suntem mândri că aproximativ 4 șoferi din 5 recomandă Girteka ca angajator prietenilor lor. Fără îndoială căutăm și un număr de profesioniști în servicii de transport care să-i invite să lucreze împreună cu familiile lor, deoarece noua bază va avea și o unitate administrativă separată cu o capacitate locativă de cel puțin 200 de persoane”, adaugă M. Paulauskas.

Potrivit Girteka, încă de la început, șoferii, precum și restul personalului, vor putea folosi serviciile unei bănci separate, coafor, cabinet medical, dușuri și altele. Noua bază de transport de la Girteka va fi amplasată în Polonia, Poznańska, în complexul de clădiri care a fost construit inițial pentru a construi aici autobuze noi de către compania MAN, ceea ce înseamnă că este deja potrivită pentru a oferi suport tehnic pentru remorci și camioane de către Girteka.

Este de 17 ori mai mare decât cealaltă bază de transport a Girteka, situată în Polonia, la Poznan, și, de asemenea, mai mare ca dimensiune și capabilități, în comparație cu alte baze de transport ale Girteka care operează în Šiauliai și Vilnius în Lituania și Smolensk, în Rusia.

Recent, Girteka și-a anunțat planurile ambițioase de a deveni una dintre cele mai mari 10 companii de logistică din Europa până în 2026, dublându-și veniturile din vânzări, precum și investind în calitate – creând cea mai bună experiență de lucru pentru angajații săi, prin procese durabile și digitalizare. Deschiderea noii baze de transport este unul dintre primii pași către atingerea acestui obiectiv.

Articole similare

Ad