Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CSR: GXO România se alătură inițiative de colectare lansată de Banca pentru Alimente

Între 3 și 10 decembrie, GXO România anunță campania de colectare de alimente în toate centrele sale logistice. Campania se desfășoară în mai multe țări europene unde este prezentă compania și face parte din parteneriatul cu Banca Pentru Alimente, cuprinzând și servicii de transport gratuite și pregătirea de mici cadouri pentru copii.

Inițiativa se încadrează în valorile companiei de a avea un impact pozitiv asupra oamenilor și asupra mediului și se desfășoară în multe țări europene, precum Franța și Marea Britanie. Colectarea alimentelor va avea loc la toate centrele logistice GXO din România situate în toată țara și va dura în perioada 3 – 10 decembrie anul acesta. În plus, în noiembrie, compania a oferit deja serviciile gratuite de transport al mărfurilor ambientale și congelate donate de marii producători sau retaileri din centrele lor de distribuție către depozitul principal al Băncii Pentru Alimente. De asemenea, GXO va desfășura în rândul angajaților săi campania „Cutia de pantofi” în perioada 10-20 decembrie, care presupune pregătirea de cadouri cu dimensiuni potrivite unei cutii de pantofi, destinate copiilor din orfelinat sau familii sărace.

„Suntem încântați să ne alăturăm activităților Băncii Pentru Alimentare”, a declarat Luminita Borisov, Director HR GXO pentru România. „Am mai participat la unele acțiuni sociale, dar de data aceasta avem ocazia să ne implicăm simultan cu toți angajații, indiferent de locație. Aceasta este o inițiativă foarte valoroasă pentru noi. Pe de o parte, îi sprijinim pe cei mai nevoiași în această perioadă specială de Crăciun, pe de altă parte, datorită organizațiilor locale, suntem în legătură cu comunitățile din jurul băncilor pentru alimente din București, Cluj, Constanța, Timișoara și Oradea. În calitate de operator logistic care prestează servicii companiilor de FMCG suntem, de asemenea, conștienți de cât de mare este efortul organizațional și de aceea apreciem și mai mult munca Băncilor pentru Alimente”.

Articole similare

Ad