Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Toughpad FZ-M1 in portofoliul Novensys

Novensys introduce in portofoliu Panasonic Toughpad FZ-M1, prima tableta fanless complet rigidizata cu Windows 8.1 Pro si processor Intel® CoreTM i5 vProTM de generatia a 4-a. Noua tableta combina mobilitatea cu robustetea si designul business-oriented, creand astfel cea mai subtire si usor de folosit tableta rigidizata de 7 inch de pe piata.
 

Creata pentru munca de teren, tableta Toughpad FZ-M1 este in acelasi timp un inlocuitor mai performant al echipamentelor de tip PDA invechite in logistica, transporturi, retail, productie, administratie publica si servicii de urgenta.
Designul fanless Toughpad FZ-M1 este posibil datorita procesorului Intel® CoreTM i5-4302Y vProTM ce ofera performanta exceptionala la un consum foarte mic, mentinand astfel generarea caldurii la minimum. Tableta are 4GB RAM (8GB optional) si 128 SSD (256GB optional).
Cantarind doar 540 g, cu o grosime de 18mm, Toughpad FZ-M1 ofera o configuratie extrem de flexibila, echipamentul putand fi configurat in functie de tipul afacerii si se poate transforma dintr-o simpla tableta intr-un echipament mobil dedicat aplicatiilor verticale. Optiunile de comunicare cuprind: 4G, GPS si antena externa. Tableta are si un modulul integrat de conectivitate cu echipamente externe cu urmatoarele optiuni: Mini-Serial, LAN, NFC, cititor de Smartcard, cititor coduri de bare 1D/2D, UHF RFID si baterie hot swap. Ca optiuni standard, Toughpad FZ-M1 include USB 3.0, Micro SD, port pentru casti, alimentare si microSIM.
Dotata cu sistemul de operare Microsoft Windows 8.1 Pro, clientii business pot profita de cele mai noi imbunatatiri referitoare la functionalitatile de utilizator cat si beneficiile enterprise ale Windows 8.1 Pro.

Articole similare

Ad