Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus începe primele curse în Brazilia

FlixMobility își continuă expansiunea globală și începe să opereze primele curse în Brazilia. Primele rute vor conecta orașele São Paulo, Rio de Janeiro și Belo Horizonte.

Brazilia este una dintre cele mai mari piețe de transport cu autocarul din lume, în condiţiile în care aproximativ 60% din populație apelează la acest mijloc de transport pentru călătoriile pe distanțe lungi. Noile rute vor fi operate de Grupo Adamantina, primul partener local al companiei, care va beneficia de expertiza FlixBus în materie de marketing și vânzări, informații despre rute, managementul calității și extinderea continuă a produselor.

„Ne dorim să oferim conexiuni suplimentare și să cooperăm cu mai mulți parteneri locali. Dorim să creăm o rețea solidă în Brazilia, similară rețelelor pe care le avem în Europa și în Statele Unite, unde colaborăm cu peste 500 de parteneri de transport locali. FlixBus este unul dintre primii jucători globali care va oferi clienților brazilieni servicii de mobilitate accesibile și confortabile, ca urmare a măsurilor luate de autoritățile federale de reglementare de a sprijini o piață dechisă și competitivă în transportul rutier de pasageri”, a precizat Edson Lopes, director general FlixBus Brazilia.

În România, FlixBus oferă curse internaționale directe din peste 100 de orașe spre 14 țări din Europa printre care se numără Bulgaria, Austria, Belgia, Franța, Germania sau Italia.

Articole similare

Ad