Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Semiremorcile ultra ușoare Berger Ecotrail intră în flota DB Schenker România

DB Schenker România a achiziționat recent primele sale semiremorci ultra ușoare cu prelată din gama Berger Ecotrail, care vor deservi sucursalele de transport rutier din București și Cluj-Napoca.

Aceste vehicule reprezintă o soluție inovatoare, care răspunde nevoilor industriei logistice de a transporta pe cale rutieră cantități mai mari de mărfuri, cu un impact pozitiv asupra mediului. Datorită greutății proprii reduse, de doar 5 t, semiremorcile cu prelată Berger Ecotrail permit încărcături de până la 27 t, ceea ce înseamnă că emisiile de dioxid de carbon se reduc cu aproximativ 10%, iar consumul de combustibil cu aproximativ 6%. Pe lângă efectul pozitiv asupra mediului, care constituie o prioritate pentru DB Schenker, creșterea sarcinii utile cu până la 8% duce la diminuarea costurilor operaționale, oferind beneficii și clienților companiei.

„Pe termen mediu și lung, semiremorcile ultra ușoare ne ajută să efectuăm transporturi rutiere mai ecologice, mai economice și mai eficiente. Triplul avantaj, fundamentat pe dorința companiei noastre de a oferi în mod sustenabil servicii de înaltă calitate, va fi amplificat progresiv, întrucât vom continua să extindem flota de semiremorci la nivel național cu vehicule din gama Berger Ecotrail”, declară Albin Budinsky, CEO DB Schenker România.

Articole similare

Ad