Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 20 de ani se întâmplă la Cluj!

Foarte mulți transportatori și parteneri sunt alături de noi astăzi, 10 decembrie, la Cluj, pentru a marca 20 de ani de existență a revistei în cadrul Galei Premiilor Tranzit!

Am ales să fim alături de voi pe fondul restricțiilor pandemice deoarece întreaga industrie de transport românească trece printr-un moment de cumpănă marcat de subiectele fierbinți ale zilei: efectele implementării Pachetului Mobilitate asupra camioanelor și firmelor care activează pe Comunitate, amnistia pe diurnă şi efectele plafonării diurnei neimpozabile asupra costurilor firmelor românești de transport în condițiile în care aplicarea detaşării transnaţionale după februarie 2022 impune creşterea salariului de bază al şoferului. De asemenea, vom aborda și problema creșterii costurilor din aceleași motive, inclusiv impactul salariului minim de la 1 ianuarie, care va fi majorat la 2.550 de lei brut.

Ca de fiecare dată, Gala Tranzit este locul unde sunt prezentate cele mai noi tehnologii și soluții din industrie. Astfel, participanții la eveniment vor avea ocazia să vadă în premieră noua generație de camioane DAF, distinsă cu trofeul TRUCK OF THE YEAR 2022, care va rămâne în istorie drept prima generație de camioane ce a folosit avantajul lungimii permise de noua lege a maselor și dimensiunilor, aducând importante avantaje pentru calitatea vieții la bord.

Totodată, în parcarea hotelului Grand Italia va fi expus noul Renault D Wide ZE, complet electric.

Pentru cei care nu au reușit să fie alături de noi, vom transmite LIVE cele mai importante momente ale zilei, inclusiv decernarea premiilor pentru cele mai eficiente companii de transport din 2020 pe paginile noastre de Facebook și LinkedIn.

Articole similare

Ad