Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Transportbedrijf Schoones a achiziționat recent încă trei trailere Broshuis cu patru axe

Compania olandeză de transport agabaritic a mai cumpărat de-a lungul timpului semiremorci semi-joase de la Broshuis și a fost mulțumită de calitatea lor și de faptul că pot fi folosite la numeroase aplicații, și de aceea extinderea flotei s-a făcut tot cu modele de la acest producător.

Trailerele sunt multifuncționale și au nișă pentru roțile echipamentelor transportate și pentru brațele macaralelor, deci pot încărca aproape orice mașină de până la 40 t, ceea ce pentru Transportbedrijf Schoones este esențial, deoarece niciodată nu știe ce are nevoie să transporte la următoarea comandă.

Nișele pentru roțile încărcătoarelor frontale sunt extensibile, astfel încât să se poată încărca și mașini mai lungi, iar podeaua are o lățime de 2.750 mm, extensibilă până la 3.250 mm, astfel că se pot transporta ușor și sigur și echipamente mai late.

Toate trailerele au șanț lung cu sisteme de prindere, deci încărcarea și descărcarea se fac în deplină siguranță, iar nișele pentru roțile duble sunt proiectate astfel încât să poată fi transportate vehicule pe toți cu diverse distanțe între axe. Iar dacă nișele sunt acoperite trailerele se folosesc ca platforme plate semi-joase. În plus, cele trei modele noi au fost alese deoarece respectă și prevederile din Germania referitoare la transportul agabaritic.

Transportbedrijf Schoones B.V. este o firmă de familie prezenta pe piață de peste 30 de ani, recunoscută de clienți pentru flexibilitatea și încrederea pe care le oferă, caracteristici pe care le așteaptă și de la furnizorii săi de echipamente.

Articole similare

Ad